Home Habla Mama in de media

Habla Mama in de media

door Lizette

Op deze pagina vind je media en blogs waar ik een artikel voor heb geschreven of waar ik voor geïnterviewd ben. Via de link kun je het hele artikel lezen.

Ouders van Nu

Voor Ouders van Nu ben ik geïnterviewd en mocht ik meewerken aan een leuk artikel over de voor- en nadelen van de vele foto’s die we tegenwoordig van onze kindjes maken. Het hele artikel vind je via deze link.

Mama Sharon

Voor de mamablog Mama Sharon schreef ik een artikel over omgaan met een temperamentvolle peuter. Ik vertel openhartig over mijn ervaring én ik deel tips die echt kunnen helpen.

Kek Mama

Voor een campagne van het Rijksvaccinatieprogramma in samenwerking met Kek Mama werd ik geïnterviewd. In een openhartig gesprek deelde ik mijn mening en ervaring met betrekking tot de 22 wekenprik voor zwangeren.

Ben je op zoek naar een gastblog? Mail me gerust en dan kijken we naar de mogelijkheden. Voor (betaalde) samenwerkingen kun je meer informatie lezen op deze pagina.

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.