Home Samenwerken met Habla Mama

Samenwerken met Habla Mama

door Lizette

Wat leuk dat je met Habla Mama wilt samenwerken. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden van samenwerken met deze mamablog en de voordelen ervan. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, stuur mij gerust een mailtje.

Habla Mama is er voor alle (aanstaande) mama’s. De artikelen op deze mamablog staan vol nuttige tips en echte ervaringen en verhalen, recht uit het hart en met een vleugje humor. Bijna geen onderwerp blijft onbesproken, vrolijk en soms minder vrolijk. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als zwanger (willen worden) en bevallen, kinderen, hoe zorg je als mama ook goed voor jezelf, de combinatie moederschap en werk, maar ook interieur, eten en drinken, wonen, kleding, uitjes en vakanties komen voorbij. Op een andere pagina vertel ik je meer over mijzelf en de boodschap achter Habla Mama.

Mogelijkheden voor samenwerken met deze mamablog

Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerken met Habla Mama. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een advertorial, een schrijfopdracht, een review van een product, dienst of uitje en/of een winactie. Ook is het mogelijk om een link in een reeds online artikel op deze mamablog te plaatsen. En natuurlijk behoort promotie via social media (Facebook en/ of Instagram) tot de mogelijkheden.

Een aantal voorbeelden van eerdere samenwerkingen zijn:

Ook het schrijven van een artikel op jouw website of media behoort tot de mogelijkheden. Voorbeelden van hoe Habla Mama in de media is verschenen kun je hier lezen. Heb je interesse in een samenwerking? Leuk, stuur een mailtje naar lizette@hablamama.nl. Ik reageer vaak dezelfde dag nog met een passend voorstel en scherp tarief. Laat het me ook gerust weten als je nog niet helemaal weet wat voor samenwerking bij jouw doel past. Ik denk namelijk graag met je mee. Of als je een ander idee voor een samenwerking hebt, ook daar sta ik voor open.

Wat ik jou met Habla Mama kan bieden

Ik kan jou helpen met het promoten van jouw product, dienst of merk. Ook kan ik zorgen voor een betere online vindbaarheid van jouw website. Dit doe ik door leuke, aansprekende, waardevolle en interessante content op Habla Mama te schrijven en daar links in te verwerken naar jouw website. Geen “oh dit product/merk is zo leuk” standaard verhaal. Wél een informatief en inspirerend verhaal waar jouw bedrijf en links op een natuurlijke wijze in verwerkt worden, zodat lezers het ook graag lezen.

Habla Mama bestaat sinds 2021 en had binnen no time al een paar duizend unieke bezoekers per maand. In 2022 was het toppunt ruim 5000. De mamablog groeit ondertussen lekker door. Ook het aantal volgers op de social media groeit. Vraag me gerust om de meest actuele cijfers. Wanneer je met Habla Mama samenwerkt, kun je vertrouwen op een professionele en deskundige samenwerking. Naast Habla Mama ben ik ook oprichter van de succesvolle reisblog Reismuts, die sinds 2014 bestaat. Met die jarenlange ervaring weet ik goed wat ik doe en hoe ik de beste promotie en vindbaarheid voor jou realiseer. Habla Mama staat als handelsnaam onder Reismuts ingeschreven bij de KVK met nummer 74011243. Ik neem mijn werk en jouw opdracht serieus en ik stop er graag tijd en liefde in om onze samenwerking tot een succes te maken. En ik hou natuurlijk rekening met alle Reclame wetgeving.

Alle artikelen op Habla Mama zijn uniek geschreven en zijn ‘SEO-proof’, zodat ze goed door Google gevonden worden. Ze worden voorzien van mooi en passend eigen beeldmateriaal. Voordat een artikel online komt, ontvang je een speciale link met een preview. Zo zie je altijd hoe het eruit komt te zien en kun je nog eventuele wijzigingen aanvragen. Wel blijven de artikelen altijd mijn zuiver eerlijke mening weergeven. Ook geef ik onder een artikel aan dat het in samenwerking is ontstaan. Wel zo eerlijk naar de lezers toe. Meer informatie kun je ook in de disclaimer lezen.

Enthousiast?

Leuk! Stuur mij een mailtje met jouw wensen en ideeën. Ik kijk er naar uit voor je aan de slag te gaan!

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.