Home KinderenBaby's 8x Leuk kraamcadeau voor een tweede of derde baby

8x Leuk kraamcadeau voor een tweede of derde baby

door Lizette

Als de ouders al een eerste kindje hebben, hebben ze waarschijnlijk al veel van de basisbenodigdheden voor een baby in huis. En is het nieuwe babytje van hetzelfde geslacht, dan zullen ze ook al behoorlijk wat kleertjes hebben. Dan wordt het wel een beetje lastig om een leuk kraamcadeau te geven aan een tweede of derde baby. Ikzelf vind persoonlijke kadootjes een uitkomst. Dus iets met de naam, zoals een speenkoord met naam erop. En zo zijn er nog meer ideeën.

Leuk kraamcadeau voor een tweede of derde baby

Een gepersonaliseerde deken

Elke baby kan een zachte en warme deken gebruiken om in te knuffelen en te slapen. Kies er een met een persoonlijk tintje, bijvoorbeeld door de naam van de baby erop te borduren. Ook kun je er eentje laten maken met de kleuren van de babykamer, zodat de deken daar mooi tot zijn recht komt.

Een naamslinger

Een naamslinger is een prachtig kraamcadeau voor een tweede of derde baby. Een naamslinger is een persoonlijk en uniek cadeau dat de ouders zeker zullen waarderen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren om ervoor te zorgen dat de slinger perfect bij de stijl van de babykamer past. En voor later is het mooi om als herinnering aan de geboorte van de baby te bewaren. Een naamslinger of een speenkoord met naam is een geweldig kraamcadeau voor een tweede of derde baby. Deze kun je laten maken bij TreeToys.

Een draagzak

Als de ouders al een kindje hebben rondlopen, kan een draagzak een handig hulpmiddel zijn om de baby dicht bij zich te houden. Want zo hebben ze hun handen vrij om te spelen of andere dingen te doen. Met twee kinderen kom je namelijk al snel handen te kort.

Een gepersonaliseerde broodtrommel

Soms is het gewoon heel lastig om een kraamcadeau voor een tweede of derde baby te vinden. Baby’s doen immers nog niet zoveel, dus veel dingen zijn voor als ze wat ouder zijn. Het lijkt nog ver weg, maar ooit gaat het kleine babytje naar school. Een broodtrommel met de naam van de baby erop is niet alleen schattig, maar ook praktisch voor later.

Een bijzonder sieraad voor de mama

Met kraamvisite denk je misschien als eerste aan een cadeau voor de nieuwe baby. Maar zeker met een tweede of derde kindje is er vaak al veel aanwezig. Wat dacht je daarom van een bijzonder en persoonlijk cadeau voor de mama! Bijvoorbeeld een initiaal ketting. Dat is een ketting met een letter en in dit geval van de newborn baby. Soms hebben moeders er al eentje van hun eerste, maar een tweede of derde kindje is natuurlijk net zo bijzonder. De mama zal erg blij zijn met zo’n bijzonder sieraad.

Een familie fotoshoot

Met een nieuw gezinslid is het leuk om mooie foto’s te hebben om te koesteren. Geef een familie fotoshoot cadeau aan het gezin, zodat ze professionele foto’s hebben om het kersverse gezinslid erbij te verwelkomen en foto’s op te hangen in hun huis.

Een gepersonaliseerde groeimeter

Oh wat gaat de tijd snel! En toch is het ook leuk om de groei van je kindje bij te houden. Geef een gepersonaliseerde groeimeter cadeau die de ouders kunnen ophangen in de babykamer om de lengte van de baby bij te houden.

Een cadeaubon voor een maaltijdservice

Met een kind was avondeten al soms spitsuur, met een nieuwe baby kan het nog moeilijker zijn om tijd te vinden om te koken. Een cadeaubon voor een maaltijdservice kan daarom een ​​geweldig cadeau zijn, zodat de ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het avondeten.

Oh ja, en al deze ideeën voor een leuk kraamcadeau voor een tweede of derde baby werken natuurlijk ook voor een vierde, vijfde,… Je snapt ‘m!

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Wil je daar meer over weten, lees dan verder op samenwerken met Habla Mama.

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.