Home Kinderen Slim shoppen voor je kleintje: De voordelen van kinderkleding online kopen

Slim shoppen voor je kleintje: De voordelen van kinderkleding online kopen

door Lizette

Met alle drukte van het ouderschap is gemak vaak een onschatbare troef. Zo ook met het kopen van kleding. Minimaal twee keer per jaar zoek ik de kledingkasten van mijn zoontjes uit. Zo haal ik kleding van een ander seizoen eruit, maar vooral sorteer ik alles op maat. Want man, wat groeien ze toch hard! Niet alleen dan, maar ook regelmatig tussendoor wil ik graag nieuwe kleding voor hen kopen. Met hen de stad in om te winkelen is … nou ja…. meestal een uitdaging. En dat snap ik, want shoppen is ook niet zo leuk als een speeltuin of wandelbos. Ontdek de handige wereld van online winkelen voor kinderkleding, waar snelheid en eenvoud hand in hand gaan. Online kinderkleding kopen vind ik echt een uitvinding!

Behoorlijk wat webshops met kinderkleding heb ik al uitgeprobeerd. Één van mijn favorieten is Kleertjes.com. Wanneer je via deze webshop online kinderkleding koopt, geniet je zeker van alle voordelen van het online shoppen.

Wanneer het uitkomt

Als moeder van kleine kinderen weet je: elke minuut telt en er zitten altijd te weinig minuten in een dag. Online kinderkleding shoppen biedt het gemak van thuiswinkelen, zonder de uitdaging die een gang naar de winkel kan betekenen. Via een webshop is het super eenvoudig om stijlvolle kinderkleding te vinden. Het makkelijkste vind ik ook nog eens gewoon met mijn smartphone. Soms vul ik mijn digitale winkelmandje gedurende de dag op de vrije momenten en bestel ik ’s avonds. Ideaal!

Snelle verzending

Over dat ’s avonds bestellen; lukt het voor 18 uur om de bestelling te plaatsen, dan heb je vaak de volgende dag je bestelling al in huis. De verzendservice is haast sneller dan dat ik met mijn drie kinderen de auto in kan om naar de winkel te rijden. Ik vind het echt een pré van online kinderkleding kopen. Want heb je iets voor dit weekend nodig, dan zou je dus nog op donderdag kunnen bestellen. Dat geldt trouwens ook voor kinderspeelgoed. Dat komt nog eens handig uit voor een verjaardagsfeestje in het weekend!

Goede inspiratie

Een ander voordeel van kinderkleding online kopen vind ik dat je verschillende combinaties van kleding ziet en daar krijg ik dan weer inspiratie van. Sommige matches zou ik zelf niet zo snel maken, maar zien er online wel leuk uit. Zo lijkt online bestellen eigenlijk alsof je het zo uit een magazine bestelt, super fijn! Ook het filteren in kleding, zoals op Kleertjes.com, vind ik handig. Zo kun je makkelijk kiezen voor meisjeskleding voor je dochter. En wat ik bovendien op deze webshop fijn vind, is dat merkkleding goed betaalbaar is. Zo is het nog eens extra leuk om een nieuwe outfit voor je kinderen online te kopen.

Vlotte retournering wanneer nodig

Soms kan het kiezen van de juiste maat voor kinderkleding een uitdaging kan zijn. Bijvoorbeeld een winterjas, dat vind ik echt zoiets dat qua maat net even anders kan vallen. Een klantvriendelijke retourprocedure, zoals bij Kleertjes.com, vind ik dan ook een dikke plus van online kinderkleding kopen. Natuurlijk denk ik dan wel aan duurzaamheid; liever bestel ik geen dubbele maten om extra transporten te voorkomen.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ik bespaar liever tijd op shoppen en koop zo toch de leukste outfits voor mijn zoontjes. Zo houden we weer tijd over om samen andere leuke dingen te doen.

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Wil je ook samenwerken met mama- en lifestyleblog Habla Mama, neem dan gerust contact op.

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.