Home Er op uit Tip: naar Recreatiepark de Leistert in het najaar

Tip: naar Recreatiepark de Leistert in het najaar

door Lizette

De zomervakantie zit erop. En dan opeens hebben we weinig vakanties meer om naar uit te kijken dit jaar. Of valt het toch wel mee? Natuurlijk hebben we de herfstvakantie en kerstvakantie nog tegoed. Ook kun je genieten van een weekendje weg. Dat vind ik juist in het najaar zo fijn, om met het gezin samen een paar dagen weg te gaan. Gewoon in eigen land, dan heb je ook niet zoveel reistijd. En dan lijkt Recreatiepark de Leistert me een goede keuze.

Naar Recreatiepark de Leistert in het najaar

Recreatiepark de Leistert is een kindercamping in Nederland. In het mooie Limburg om precies te zijn. Hoewel het kampeerseizoen redelijk ten einde loopt, is het recreatiepark in alle seizoenen een fijne bestemming.

Ten eerste zijn er naast diverse kampeerplaatsen, variërend van comfortabel tot luxe met eigen sanitair ook veel verschillende soorten accommodaties op Recreatiepark de Leistert. Zodat je er zelfs op een frisse of zelfs regenachtige dag lekker warm bij zit. Op de camping vind je verschillende huur-accommodaties, zoals verschillende cabins, lodges en zelfs glamping tenten. Daarmee heb je net wat meer comfort dan wanneer je gaat kamperen, maar heb je ook de gezellige sfeer van een camping.

Daarnaast vind je bij Recreatiepark de Leistert een ruime keuze uit verschillende moderne stijlvolle bungalows en schitterende vakantiewoningen in de stijl van authentieke Limburgse boerderijen. Deze liggen apart van de camping, maar je mag wel de faciliteiten van de camping gebruiken. Sommige accommodaties hebben zelfs wellness faciliteiten. Hoe lekker is dat! En je kunt de juiste accommodatie kiezen voor jouw gezinssituatie. Er zijn bungalows beschikbaar voor 2 personen tot wel 18 personen. Een vriendin van mij verbleef onlangs met haar gezin, haar ouders en haar zus met gezin in één bungalow. Ze vertelde dat ze het allemaal enorm naar hun zin hebben gehad en dat de bungalow veel ruimte voor hen samen bood.

Er zijn ook bungalows beschikbaar die helemaal kindproof zijn met veilige stopcontacten, traphekjes en kinderstoelen en een ledikant te leen. Dat vind ik een grote plus, want je moet al zoveel meesleuren wanneer je met een kleintje op vakantie gaat.

Verder is Recreatiepark de Leistert een camping met zwembad. Een heerlijk groot en verwarmd binnenzwembad welteverstaan. Naast een zwemplas en buitengolfslagbad (hoe tof!) voor op de mooie dagen. Dus ook op die frisse of regenachtige herfstdag kun je hier heerlijk met je kinderen genieten van spetterplezier. Dit is wat mij betreft ook een grote plus van Recreatiepark de Leistert om juist in het najaar voor dit park te kiezen.

Ook een uitdagende speeltuin is natuurlijk een must voor een weekend weg met je kinderen. Maar als het nou echt veel regent, is dat buitenspelen toch minder fijn. En ik hoop op een mooie nazomer, maar je weet het maar nooit met het Hollandse weer. Bij Recreatiepark de Leistert vind je meerdere speeltuinen èn een indoor speeltuin. Zodat je kind ook in het najaar hoe dan ook fijn kan spelen. Recreatiepark de Leistert heeft veel te bieden.

Al met al zie ik een gezellig weekendje of vakantie bij Recreatiepark de Leistert dus wel zitten met mijn kinderen. En jij?

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. De afbeeldingen in dit artikel zijn met goedkeuring van Recreatiepark De Leistert gebruikt. Wil je meer over samenwerken weten, lees dan verder bij samenwerken met Habla Mama. 

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.