Home Lifestyle De mooiste kerstboom ever met een gepersonaliseerde kerstbal

De mooiste kerstboom ever met een gepersonaliseerde kerstbal

door Lizette

Jingle bells, jingle bells! Ja, de pepernoten liggen nog in de winkels en toch ga ik ook al aan de kerstdagen denken. Ondanks de verhuizing gaan we dit jaar een mooie kerstboom in de woonkamer opzetten. Eentje mooier dan ooit! Er komen namelijk gepersonaliseerde kerstballen in te hangen. Zoek je een echt origineel cadeau voor onder – ehh in – de boom? Wat dacht je van een gepersonaliseerde kerstbal met je eigen naam erop!

De mooiste kerstboom met een gepersonaliseerde kerstbal

Ieder jaar is het weer zoeken en denken wat je je dierbaren wilt schenken. Je hebt zo’n beetje alle cadeaus al wel eens gegeven en het wordt steeds moeilijker om echt origineel en uniek te zijn. Een gepersonaliseerd cadeau vind ik toch altijd wel het leukste. En wat voor cadeau past nou beter bij kerstmis dan een gepersonaliseerde kerstbal! En dan bedoel ik ook echt helemaal gepersonaliseerd.

Een passende unieke kerstbal voor iedereen

Een gepersonaliseerde kerstbal helemaal naar jou zin en smaak, dat is pas uniek. Natuurlijk maakt de naam op een kerstbal het cadeau al uniek. Maar je kunt nog veel meer keuzes maken. Zo heb je verschillende mogelijkheden in het lettertype en de kleur van de letters. Daarmee geef je de kerstbal een stoer of juist een sierlijk uiterlijk.

Ook de soort kerstbal kun je kiezen. Ik hou van lichte kleuren en sierlijke ballen. Daarom heb ik een gepersonaliseerde kerstbal voor mezelf gekozen die gevuld is met witte veertjes. Remco houdt van iets stoerder. Voor hem heb ik daarom een mooie luxe kerstbal gekozen. Deze heeft een zwart lint, een parelmoerglans en is gevuld met zwarte pailletten en zilveren glitters.

De lievelingskleur van mijn peuter wisselt van blauw naar groen, naar blauw, of toch weer groen. De mermaid kerstbal past daarom perfect bij hem. Deze is namelijk gevuld met turquoise, blauwe en holografische glitters en hangt aan een wit lint in de boom.

gepersonaliseerde kerstbal

Een gepersonaliseerde kerstbal als kraamcadeau

Ook voor kraamcadeautjes is het lastig om iets echt origineel en uniek te vinden. Zeker als het om een cadeau voor een tweede kindje gaat. Een gepersonaliseerde kerstbal is hèt originele kado voor de baby! De eerste kerst vind ik extra bijzonder. Hoe leuk is het om dan een eigen kerstbal met naam in de boom te hebben. Bovendien, er zijn maar weinig kraamcadeaus die je zoveel jaren kunt blijven gebruiken.

Kerstballen als cadeau

Je kunt de kerstbal met naam in een mooi en stijlvol pakje onder de boom leggen als cadeau. Het allerleukste is natuurlijk als de gepersonaliseerde kerstbal ook echt met kerstmis in de boom hangt. Daarom is zo’n unieke kerstbal ook heel goed geschikt als cadeau om met 5 december te vragen aan de Sint.

En heel eerlijk, ik vind deze kerstballen zo ontzettend leuk. Ik zou ze ook gewoon voor ons gezin kopen. Want hiermee wordt het toch een feest om de kerstboom te versieren!

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Wil je hier meer over weten, lees dan verder bij samenwerken met Habla Mama.

Misschien ook leuk

1 reactie

Mandy 15 november 2021 - 13:49

Wat een mooie ballen! Is inderdaad ook een leuk idee voor een kraam cadeau

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.