Home Lifestyle De modetrends voor de zomer van 2021 die alle mama’s goed staan

De modetrends voor de zomer van 2021 die alle mama’s goed staan

door Lizette

Yes! Eindelijk is het lekker zonnig en warm buiten. Voor mijn gevoel duurde het dit voorjaar enorm lang voor de zon zich echt liet zien, maar nu is het zo ver. Deze zomer heb ik meer zin dan ooit om op zoek te gaan naar een nieuwe garderobe. Niet alleen komen we gelukkig weer meer buitenshuis. Ook ga ik deze zomer weer gewone kleding kopen. Vorige zomer was ik zwanger en droeg ik alleen comfortabele, maar meestal een tikkeltje saaie zwangerschapskleding. Maar nu ben ik helemaal klaar voor de nieuwste modetrends voor de zomer van 2021 om me weer een hippe mama te voelen. En gelukkig zijn er deze zomer trends die ook perfect staan voor alle vormen van mama’s.

De mama modetrends voor deze zomer

Zwanger ben ik niet meer, maar mijn lichaam is nog lang niet in de vorm die het ooit geweest is. En dat zal echt nog wel even gaan duren. Eigenlijk weet ik wel dat ik nooit meer helemaal de oude zal worden. En dat is niet erg, want mijn lichaam heeft twee kindjes mogen dragen. En een bollere buik en wat overtollige kilo’s zijn geen reden om er niet leuk uit te zien. Met de volgende modetrends kom je als mama ook zonder perfect figuur (en wat is perfect…) toch perfect voor de dag.

Vloeiende jurken

Wat ben ik blij dat jurken de modetrend voor de zomer van 2021 zijn! Ik draag namelijk het liefst altijd een jurk. Het fijne aan een jurk vind ik dat je het makkelijk voor verschillende gelegenheden kunt dragen. Het is netjes voor op je werk, stylish voor op het terras en comfortabel voor een strandwandeling. Deze zomer zie je met name veel luchtige maxi-jurken met een lengte die echt tot aan de grond komt. Ook LASCANA heeft een uitgebreid aanbod in mooie en leuke zomerjurken. Er worden veel doorzichtige stoffen gebruikt, zodat de lange jurken ook met warm en zonnig weer lekker luchtig zijn.

Hoe je lichaam er ook uit ziet, met de juiste jurk kun je makkelijk het accent leggen op dat deel van je lichaam dat je graag toont. Een korte jurk voor mooie benen of eentje zonder mouwen voor mooie schouders.

Wijde pijpen

Joehoe! De perfecte oplossing voor dikkere billen en bovenbenen: wijde pijpen! Op de één of andere manier zijn er tijdens mijn tweede zwangerschap extra’s rond die gebieden ontstaan die nu ook nog niet weg willen. Gelukkig zie je dat niet zo bij het dragen van jurken, maar ook wijde pijpen zijn er ideaal voor. Alsof ze door een vrouw zijn ontworpen!

Inmiddels heb ik een satijnen broek met wijde pijpen aangeschaft en die zit zalig. Spijkerbroeken raken nooit uit de mode, maar zo’n wijdere broek zit toch wel echt heel lekker hoor! En ik vind het ook wel stylish met een mooi topje erop.

Hippe badpakken

Nog één van de leuke modetrends van deze zomer is er eentje voor aan het water, namelijk het badpak. Een badpak klinkt ontzettend oubollig en dat was het ook lang. Maar deze zomer heeft het badpak de bikini misschien wel ingehaald als trend.

Je kinderen kijken niet naar hoe jij er als mama in je badpak uit ziet, zij willen gewoon dat je met hen in het water komt spelen. Maar toch, het is ook wel fijn als je je zelfverzekerd voelt. En ik heb dat meer in een badpak, omdat dat toch meer verhullend is. En nog een voordeel: wanneer je met je kinderen van een wildwaterbaan gaat, blijft een badpak ook veel beter zitten.

Zwart – wit

En de laatste van de modetrends die je deze zomer niet zult missen is zwart – wit. Ik ben vooral fan van zwart, omdat het mooier afkleedt. Witte kleding zal ik niet snel dragen. Voor mijn gevoel zie je daar echt ALLES in. En daar voel ik me vaak minder prettig bij. Bovendien, als mama van twee jonge kinderen is wit nooit lang wit…

De minder geschikte modetrends

Mode is natuurlijk enorm persoonlijk en afhankelijk van smaak en van waar je je prettig bij voelt. Er zijn deze zomer een paar trends waar ik mezelf echt niet in zie lopen. Zo komt de bralette weer helemaal in. Oftewel een beha als kledingstuk. Never nooit dat ik met een blote buik over straat zal lopen. Ook de midriff floss is voor mij heel ongeschikt. Met zo’n look rijg je veters of koorden om je middel heen en is je buik dus bloot en ingesnoerd. Zie je het al voor je? Ik liever niet. Dit zijn modetrends voor de zomer die ik liever over sla.

Welke van de modetrends voor de zomer van 2021 vind jij het leukste?

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.