Home KinderenBaby's Kraambezoekkaartjes, de nieuwste èn leukste manier om je kraamvisites vast te leggen

Kraambezoekkaartjes, de nieuwste èn leukste manier om je kraamvisites vast te leggen

door Lizette

Je baby is net geboren en je familie en vrienden staan te popelen om je newborn te mogen ontmoeten. Hartstikke leuk! Al die hartverwarmende bezoeken en reacties wil je natuurlijk het liefst nooit meer vergeten. De creatieve meiden van Yellow Mellow hebben prachtige kraambezoekkaartjes voor de kraamvisite ontworpen. Om al die mooie wensen en reacties van het kraambezoek op een hele mooie en leuke manier vast te leggen en voor altijd te bewaren.

Een blikje vol herinneringen met kraambezoekkaartjes

Kraambezoekkaartjes kun je vergelijken met een kraambezoekboek, maar dan in de vorm van losse kaartjes. Dat vind ik zelf eigenlijk veel leuker dan een boek. Vaak gaat kraamvisite namelijk terug bladeren en kijken wat andere bezoekers hebben ingevuld. Om daar vervolgens hun boodschap op aan te passen. Dat is nergens voor nodig, want juist hun eigen reactie vind ik zo leuk om te noteren. Met de kraambezoekkaartjes kun je gewoon één kaartje klaar leggen voor je kraamvisite en die vragen om in te vullen. Helemaal authentiek.

De kaartjes van de Yellow Mellow collecties hebben de grootte van een ansichtkaart en komen in een stevig opbergblik. Een set kraambezoekkaartjes bestaat uit 30 kaarten voor de visite. Deze kun je eventueel bijbestellen als je er niet voldoende hebt. Ook is er 1 kaart voor de informatie over je baby en zijn er 2 ouderkaarten. En die ouderkaarten maken de kraambezoekkaartjes van Yellow Mellow nou net extra bijzonder.

kraambezoekkaartjes

Kaartensets voor alle soorten koppels

Vaak is er in kraambezoekboeken ruimte voor een mama en een papa; het traditionele beeld van een gezin. Inmiddels is dat natuurlijk al lang niet meer altijd het geval. En daar speelt Yellow Mellow goed op in. Er zijn namelijk kaarten voor kraamvisite voor mama & papa, voor mama & mama en voor papa & papa. Dus voor alle soorten koppels is er een passende set.

Zo krijgt iedereen de kans om de herinneringen van de bijzondere kraamtijd vast te leggen en wordt niemand buitengesloten. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. En daarom is dit iets waar Yellow Mellow met haar collectie terecht trots op mag zijn.

Kraambezoekkaartjes ‘Kai’ met zeedieren

De babykamer van Sem is in oceaan stijl. En ik zoek dan ook altijd alles dat erbij past. Zo ook de lijn ‘Kai’ van de kraambezoekkaartjes van Yellow Mellow. Deze lijn is net nieuw uitgekomen. Dus ik heb een primeur om ze te mogen ontvangen. Heel tof! De eerste lijn van de kaarten, ‘Luke’, is met bosdieren.

Wat me als eerste opvalt wanneer is het pakketje in de brievenbus ontvang, is dat het blik met kraambezoekkaartjes als een kadootje wordt verzonden. Dat is natuurlijk altijd leuk! En er zit een kadootje bij. Namelijk een bijzondere kaart die ik kan schrijven en over vele jaren aan mijn zoontje Sem kan geven.

kraambezoekkaartjes oceaan
kraambezoekkaartjes waterdieren

Mijn vreugde wordt nog groter zodra ik de kaarten zie. Want ze zijn echt prachtig vormgegeven! De illustraties zijn schattig en speels en bovendien geschikt voor zowel jongetjes als meisjes baby’s. De kaarten zijn stevig en het blik is degelijk. Zo kan ik ervan uit gaan dat de kaarten mooi zullen blijven. Zoals ik al zei, er zijn 3 bijzondere kaarten. Daarvan is de kleur aan de voorkant net iets anders dan van de kraambezoekkaarten. En op de kant met de vragen staan verschillende illustraties. Enkele vragen erop zijn net zo creatief bedacht als de kraambezoekkaarten zelf. “Dit vindt zij een mooie herinnering aan de tijd dat ik in de buik zat” bijvoorbeeld.

De vraag voor het kraambezoek die ik zo leuk vind is “Dit is mijn leukste herinnering met jouw ouders”. Dat is toch net anders dan “waar ken je mijn ouders van”. Daar kun je vaak eentonige antwoorden op verwachten zoals “je mama is mijn zus” of “je papa is mijn collega”. Ook is er ruimte om te noteren wat voor kraamcadeau het bezoek heeft meegebracht.

Een set kraambezoekkaartjes bestellen

De creatievelingen achter de kraambezoekkaartjes van Yellow Mellow zijn Machteld en Mei-Yù. Alle kaartjes hebben zij van A tot Z zelf ontworpen en gemaakt. Je kunt een set kraambezoekkaartjes bestellen via de webshop. Een set kost 21,99 euro en een navulset met tien kaarten kost 4,50 euro. Verzending wordt op maandag en donderdag gedaan, dus je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling.

Bij iedere set mag je een bijzondere kaart uitkiezen als kraamcadeau voor jezelf. Zoals ik eerder al noemde, is dat een kaart van jou aan je baby voor over een aantal jaren. Je hebt de keuze uit twee. Eén kaart is bedoeld als wachtwoord voor een mailaccount voor je baby, waar jij door de jaren heen mails naar toe hebt gestuurd over de kindertijd van je baby. En op de andere kaart beantwoord je een mooie vraag over je wensen voor de toekomst van je baby. Ook dit vind ik weer super origineel bedacht door de meiden van Yellow Mellow.

kraambezoekkaartjes

Mijn mening over de kaartjes?

Zoals je merkt, ben ik echt super enthousiast over deze kraambezoekkaarten. Ze passen heel goed bij het oceaan thema dat ik voor mijn baby Sem heb gekozen. De vragen erop nodigen uit voor liefdevolle boodschappen. De herinneringen aan de kraamvisite gaan door deze prachtige kaartjes en het handige opbergblik een mooie plek krijgen op de babykamer. En ik denk dat het ook een erg leuk kado is voor bijvoorbeeld een babyshower.

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Ik heb de kraambezoekkaarten mogen ontvangen en zoals je leest en gewend bent, geef ik altijd mijn eerlijke mening. Wil je er meer over weten, lees dan verder op de pagina samenwerken.

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.