Home Lifestyle 5x Onmisbare accessoires voor je smartphone

5x Onmisbare accessoires voor je smartphone

door Lizette

Tegenwoordig lijkt je smartphone haast onmisbaar. Naast bellen, appen en mailen gebruik je hem voor je social media, om foto’s te maken en ook je boodschappenlijstje en to-do lijstje kun je er handig in opslaan. Maar iedereen met jonge kinderen weet dat een smartphone een magneet is voor de kleine handjes. En die gaan er vervolgens alles behalve voorzichtig mee om. Voor je het weet, heeft je baby hem in je mond of gebruikt je peuter hem als vliegtuigje. Je toestel heeft op die manier veel te leiden. Ter bescherming en om andere hele handige redenen zijn er gelukkig slimme en mooie telefoonaccessoires. De volgende vijf accessoires voor je smartphone zijn onmisbaar voor iedere mama!

Onmisbare accessoires voor je smartphone

#1 Screenprotector

Het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone is het scherm. Terwijl dit ook het meest gebruikte onderdeel is, want je gebruikt het continu als touchscreen. Daarom is een screenprotector echt onmisbaar. Want voor je het weet, zit er een kras op het scherm. Dat is niet alleen minder mooi, maar een kras kan ook nog eens de functionaliteit benadelen. Bij Smartphonehoesjes.nl vind je een uitgebreid aanbod aan screenprotectors voor iedere smartphone.

#2 Telefoonhoesje

Ook de metalen body van je smartphone wil je natuurlijk beschermen tegen de kleine kinderhandjes die je toestel laten vallen, er als een bal mee gooien of willen ontdekken of het kan vliegen. Een goed telefoonhoesje mag dan ook echt niet ontbreken. Een bookcase model beschermt de body en de voorkant van je toestel. Een siliconen hoesje kan de val vaak beter opvangen dan een lederen hoesje. Daarom is het verstandig een goede keuze in materiaal te maken. Telefoonhoesjes zijn in alle kleuren en voor alle soorten toestellen verkrijgbaar.

#3 Voor iPhone gebruikers: Apple AirTag hoesje

Wat is er nog meer zo’n magneet voor kinderen? Juist, sleutels! En dan het liefst jouw echte sleutels. Of je portemonee, die vinden kinderen vaak ook interessant. Als mijn peuter kans ziet, pakt hij mijn sleutels op een onbewaakt moment van tafel en gaat ermee vandoor. Daarna kan hij me helaas niet altijd vertellen waar hij de sleutels gelaten heeft. Daar heeft slimme Apple iets op gevonden. De AirTag. En met een handig – en beschermend – AirTag sleutelhanger maak je deze tracker eenvoudig aan je sleutelbos of portemonee vast. Via je iPhone kun je je verloren spullen waar je de tag aan vast hebt gemaakt weer probleemloos opsporen. (Zou de AirTag ook werken als tracker bij mijn ondernemende peuter…?)

#4 Draadloze oplader

Door alle drukte van de dag zou je zomaar over het hoofd kunnen zien dat de batterij van je telefoon bijna leeg is. Een draadloze oplader of een dock zijn als accessoires voor je smartphone dan erg handig. Want zodra je je telefoon even niet gebruikt, kun je hem erop leggen en zo eenvoudig bijladen.

#5 Telefoonhouder

De laatste handige accessoire voor je smartphone die ik met je wil delen is er eentje die je vooral buitenshuis gebruikt. Namelijk een telefoonhouder. Eén van de leukste uitjes met mijn kinderen vind ik om er samen op de fiets op uit te trekken. En dan komt een telefoonhouder goed van pas. Ik ga dan namelijk regelmatig naar een speeltuintje waar we nog niet eerder geweest zijn. Dan navigeer ik met mijn smartphone die dan handig en veilig in de houder op het stuur bevestigd is.

Deze accessoires voor je smartphone zorgen dat ‘ie goed beschermd is en zijn nog eens heel handig!

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Wil je hier meer over weten, lees dan verder bij samenwerken met Habla Mama.

Misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies. Oké. Lees meer.